Meiningsmåling

Overholder du myndighetenes retningslinjer i forhold til bekjempelsen av koronaviruset? • 196%
   
 • 24%
   
 • Antall stemmer: 100

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 30.04.2014 kl. 21:09

  Arendal Kulturforum stiftet tirsdag

  På et møte i galleri Pakkhuset ble Arendal Kulturforum formelt stiftet tirsdag kveld.

  Arendal Kulturforum: Her fra stiftelsesmøtet tirsdag kveld, med noen av initiativtakerne, fra venstre Signe Domogalla, Cato Litangen, Per Rune Hansebråten, Mats Aronsen og Jørn Harald Størkson.

  Det nye forumet har som mål å samle kultursektoren i arendalsregionen med det for øyet at at kulturarbeidet skal oppleves som aktuelt og relevant for regionens befolkning.

  Blant de drøyt 30 fremmøtte var det representanter for flere kunstarter, som musikk, dans, teater og bildekunstnere for å nevne noen. Også flere engasjerte privatpersoner hadde møtt frem, enten i kraft av sitt engasjement innenfor kulturmiljøet eller ganske enkelt bare på grunn av interesse.

  Arendal Kulturforum har spenstige visjoner, bare det å skape et godt fungerende sammarbeidsforum for forskjellige kunstarter kan være en utfordring i seg selv, men man tar også mål av seg til å være en høringsinstans i kommunale og fylkeskommunale kulturprosesser, noe som stiller store krav til kvalitet i forumets arbeid.

  Møtet bestemte også at det nyvalgte styret skal jobbe for å inkludere innvandrere og fremmedkultur aktivt i Arendal Kulturforum, det samme gjelder også ungdom, som representerer en stor gruppe blant annet gjennom rockeklubber. 

  Selve stiftelsesmøtet gikk rolig og greit for seg, noe debatt omring vedtekter og paragrafer ble det, naturlig nok, men et styre bestående av syv styremedlemmer og tre varamedlemmer ble valgt. Styret vil på et senere tidsunkt selv velge leder, nestleder, styremedlemmer og varamedlemmer.


  Toppbilde

  STYRET:De ti styre og varamedlemmene er, fra venstre, Kristine Norberg, Cato Litangen, Per Rune Hansebråten, Anders Skog, Yvonne Hiis, Signe Domogalla, Hilde Elise Bie. Sittende foran, Bård Torstensen og Mats Aronsen. Gunnhilde Høyer var ikke tilstede da bildet ble tatt.